Themarit zondag 10 mei met SO-tramstel

Geannuleerd n.a.v. coronacrisis

Beste leden,
Beste tramliefhebber,
Beste  Sympathisanten,

Er werd ons al een ruime tijd en door diverse mensen gevraagd of er ooit nog eens een rit kwam met het SO+NO-tramstel en om op de vraag van diverse liefhebbers in te spelen organiseren we zondag 10 MEI 2020 een nieuwe Themarit. Dit keer met de SO motorwagen 10041 en bijwagen NO 19706 vertrekkend vanaf Knokke tot Nieuwpoort Zonnebloem en terug naar Knokke. Op het traject zijn diverse fotostops voorzien. Deze worden vooraf bepaald in kader van de frequentie van de reguliere Kusttram en spoorwerken onderweg. Er wordt een middagpauze voorzien in De Haan (Zijspoor). Op andere plaatsen dan vooraf bepaald kan niet gestopt worden.

Er zal vertrokken worden te Knokke om 10u00  (Deelnemers ten laatste aanwezig 9u40). Indien er eventuele spoorwerken bij de NMBS zouden plaatsvinden is er de mogelijkheid dat de deelnemers die met de trein komen kunnen opstappen in Blankenberge. Dit wordt opgevolgd en deze informatie kunt u dan de dag voordien nog van ons krijgen. Einde van de rit zal waarschijnlijk ca 18u terug in Knokke.
 

Deelnameprijs  :    TTO-Leden  15€ (*)

                                Niet Leden   25€

(*) Ledentarief van toepassing indien men in orde is met het Lidgeld voor 2020  

Tevens zal het mogelijk zijn om koffie en frisdranken aan te kopen.

Deelnemers die foto’s maken en de mensen die uitstappen zijn verplicht een (oranje) fluohesje te dragen in verband me de veiligheid. Er zullen ook op de tram veiligheidshesjes te koop zijn.

Indien u met de wagen naar Knokke komt dient u te parkeren op de parking van het station (inrit langs de Knokkestraat). Verifieer ter plaatse of het noodzakelijk is op zondag te betalen. Op de parking van De Lijn mag U niet parkeren.

Inschrijven is verplicht ten laatste voor vrijdag 1 mei en wordt slechts bevestigd als de deelnameprijs werd voldaan. Gelieve de namen van de deelnemers ook tevens te vermelden bij inschrijving. Het aantal deelnemers is gelimiteerd op 60.

Uiterste inschrijvingsdatum vrijdag 1 mei 2020
Ten laatste betalen voor : dinsdag 5 mei 2020 

Interesse: klik hieronder om in te schrijven en dan krijgt U de nodige informatie.

 

                                                                                                                   

Geannuleerd

© 2018 - 2020 TTO-Noordzee vzw.

Last update: 13.09.2020